Amerikansk fodbold

NFL-stjerne lurer i kulissen, men hans ry kan blive et problem

Han er kendt som en stjernereceiver og en – af og til – endnu større primadonna, og om lidt kan Odell Beckham Jr. være tilknyttet et hold.

Manden bag et af NFL-historiens bedste catches tiltrækker sig opmærksomhed, mens sæsonen er i fuld gang, og han endnu ikke har været i aktion.

Navnet er Odell Beckham Jr., og han går i øjeblikket rundt uden kontrakt. Det vigtigste er dog, at han netop kan gå – og løbe.

For det kunne han ikke, da han under Super Bowl i februar stod for et dramatisk højdepunkt, hvor han rev sit korsbånd over.

- Han er uden tvivl en gudsbenådet wide receiver, som har udført nogle af de mest vanvittige catches, vi har set i ligaens historie. Og det er det, der gør, at han stadigvæk lurer i kulissen, siger TV 2 SPORTs NFL-ekspert Jesper Elming.

Skal kunne håndtere en "kæmpe primadonna"

Beckhams knæ virker igen, og han er klar til at vende tilbage. Men hvem tør tage chancen og give stjernen en kontrakt? Det er det helt store spørgsmål, som amerikanske medier spekulerer på. For det er ikke bare et sæt store og sikre hænder, man skriver kontrakt med i Beckham. Det er også alt det udenom.

- Uanset hvad skal holdet være i stand til at håndtere en kæmpe primadonna, og det er nogle af NFL-holdene supergode til og andre, der er det modsatte, siger Jesper Elming og tilføjer:

- Nu har jeg ikke lige sat mig ned og snakket med ham for nylig. Men man skal ikke tage fejl af, at han er en vindertype, der vil gøre alt for at vinde, men en gang imellem kan man godt have ham mistænkt for, at personen Odell fylder mere end vinder-Odell. At det handler lidt mere om mig, mig, mig i stedet for holdet, holdet, holdet.

Odell Beckham fungerede ikke på Cleveland Browns, mens han passede noget bedre ind på Los Angeles Rams i den seneste sæson. Så hans fordel er, at han har vist, at han godt kan indordne sig.

Det største spørgsmålstegn er dog ifølge Jesper Elming, hvor Beckham står fysisk.

Store hold nævnes

Amerikanske medier er ikke i tvivl om, at Beckham finder et nyt hold.

CBS fremhæver seks hold, den 29-årige receiver kan ende hos. Fælles for dem er, at de hører til blandt ligaens bedste:

  1. Buffalo Bills
  2. Los Angeles Rams
  3. Tampa Bay Buccaneers
  4. Green Bay Packers
  5. Kansas City Cheifs
  6. Los Angeles Chargers

På det sociale medie Twitter, hvor Beckham har over fire millioner følgere, kommer han jævnligt med hemmelighedsfulde pip. Blandt andet dette fra 1. oktober:

- Jeg kan ikke vente på det. På forhånd tak, Gud!!

Hvor længe han og NFL-fans skal vente, må tiden vise.