NFL-spillers far kaldt på banen – forlod stadion med sin kollapsede søn

Heldigvis er der godt nyt fra Saivion Smith, der på Twitter bekræfter, at han snart er tilbage.

Første del af NFL-sæsonen har desværre budt på flere ubehagelige billeder af spillere, der bliver skadet, og søndagens spillerunde var ingen undtagelse.

Værst så ud til at gå ud over Detroit Lions’ cornerback Saivion Smith, der nåede små fem minutter på banen mod New England Patriots, da hans kamp sluttede i en ambulance.

Under et New England-angreb faldt forsvarsspilleren om i det, der ligner en soloulykke, og blev liggende i flere minutter, mens spillere fra begge hold stod samlet omkring den 24-årige spiller.

Da ambulancen ankom, ventede den på en vis person. Det viste sig at være Smiths far, som blev kaldt til banen fra tilskuerrækkerne.

Han satte sig ind til sin søn i ambulancen, der kørte til det nærmeste hospital i Boston.

Godt nyt på Smiths Twitter

NFL-verdenen, der holdt vejret, kunne begynde at trække det igen, da det senere blev meddelt, at Lions-forsvarsspilleren kan bevæge alle sine lemmer i det, der bliver betegnet som en skade i nakken og i hovedet.

Endnu bedre tegn er det, at Smith sent om aftenen – natten til mandag dansk tid – strøg til tasterne på sin Twitter-profil. Her svarede han på en besked fra New England-linebacker Mack Wilson Sr.:

- Alt godt, bror. Jeg er tilbage snart, skriver Smith.

Kampen endte 29-0 til New England Patriots.