Amerikansk fodbold

Stjerne undskylder sit raseriudbrud

Det er endnu uvist, om episoden får konsekvenser for Davante Adams.

En af NFL’s bedste receivere er efter divisionskampen natten til tirsdag mellem Kansas City Chiefs og Las Vegas Raiders kommet i fokus på noget, der ikke skete på banen.

Da det stod klart, at Las Vegas tabte med 29-30, blev Davante Adams irriteret over en medarbejder, der tilfældigvis gik ind i receiverens bane. Det skulle han ikke have gjort, for et øjeblik senere lå han på græsset som følge af et skub fra superstjernen.

Episoden har naturligvis tiltrukket sig meget opmærksomhed, og efter kampen har Adams sendt en undskyldning.

- Jeg vil gerne undskylde til manden, jeg skubbede omkuld efter kampen. Jeg var tydeligvis frustreret over måden, kampen endte på, og da manden gik ind foran mig, da jeg var på vej ud, var det min reaktion at skubbe ham, og jeg har det forfærdeligt over det.

- Det er ikke mig… JEG UNDSKYLDER, og jeg håber, du ser det her, skriver stjernen på Twitter.

Davante Adams var hovedperson i et af de mest bemærkelsesværdige trades forud for årets sæson, da han forlod Green Bay Packers og det fortræffelige samarbejde med Aaron Rodgers til fordel for Las Vegas Raiders.

Hans første tid i verdens gambling-hovedstad har budt på op- og nedture og én sejr i fem kampe. Det kunne dog have set noget bedre ud, for de fire nederlag er alle kommet efter tætte afgørelser.

Gik galt for Las Vegas og Adams til sidst

Kampen mod Kansas City kunne de også have vundet, men et par uheldige og frustrerende episoder i det afgørende drive satte en stopper for det.

Davante Adams’ vigtige catch blev efter videogennemgang annulleret. Det ærgrede han sig over på pressemødet efter kampen.

- Jeg vil ikke snakke så meget om dommerne, men jeg mener, at jeg var inde (med fødderne, red.), siger Adams.

Davante Adams siger efter kampen, at han mener, at det var et catch. Det vurderede dommerne dog ikke efter videogennemgang. Video: TV 2 SPORT

På Las Vegas' sidste offensive spil løb Adams og holdkammerat Hunter Renfrow sammen, og Derek Carrs dybe kast blev derfor ikke grebet.

Adams havde ellers en på papiret flot kamp, da han greb 2 touchdowns og 124 yards.

Det er endnu uvist, at NFL vælger at straffe den 29-årige stjerne, der er kommet i modvind for skubbet.