Amerikansk fodbold

Færdig på NFL-hold efter kontrovers

Robbie Anderson ragede sig uklar med sine chefer under en kamp, og nu er han fortid på holdet.

Søndagens kontroversielle episode på Carolina Panthers’ sidelinje har nu fået konsekvenser.

Robbie Anderson, der blev smidt ud af kampen af sin egen head coach, er ikke længere en del af holdet. Det står klart, efter at Panthers annoncerede, at den 29-årige receiver er blevet sendt til Arizona Cardinals.

- Panthers er sluppet af med en potentiel distraktion og har tilføjet noget fremtidigt potentiale efter Andersons sidelinjeopvisning i søndagens nederlag til Rams, skriver holdet på sin hjemmeside.

I søndags blev Robbie Anderson efter flere skænderier med holdets receivercoach, Joe Dailey, blevet smidt ud af kampen af sin egen head coach, Steve Wilks.

Anderson fortalte efter kampen, at han var forvirret og vred over beslutningen. Wilks forklarede, at ingen er over holdet. Nu er Anderson ikke længere en del af holdet.

Skade baner vej til Cardinals-rolle

Robbie Anderson skal fylde et hul hos Arizona Cardinals. Et hul, der opstod i weekenden.

Her blev receiver Marquise Hollywood Brown blev slemt skadet, og derfor var der behov for en profileret receiver som erstatning. Og her kom Anderson ind i billedet.

Ifølge flere store amerikanske medier sender Arizona et sjetterundevalg i 2024’s draft samt et syvenderundevalg i draften året efter.

Første kamp i Cardinals-trøjen for Anderson bliver natten til fredag på hjemmebanen State Farm Stadium mod New Orleans Saints. Den kamp kan du naturligvis se på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT.