Amerikansk fodbold

Legende rammer svimlende milepæl

I en sejr over NFL-mestrene fra Los Angeles Rams nåede Tom Brady op på 100.000 passing yards i karrieren.

Historiens mest vindende spiller i NFL, Tom Brady, bliver ved med at nå nye imponerende milepæle.

Natten til mandag nåede den 45-årige quarterback fra Tampa Bay Buccaneers op på 100.000 passing yards i karrieren i en sejr på 16-13 over de regerende mestre fra Los Angeles Rams.

Det skriver NFL på ligaens hjemmeside. Ingen anden spiller i historien har fået registeret så mange passing yards.

I amerikansk fodbold tilskrives passing yards quarterbacken, hver gang et af hans kast fører til, at holdet vinder nyt terræn. Alt tælles med - også det antal yards, som modtageren af bolden efterfølgende måtte løbe hjem.

Tom Brady nåede op på 100.000 passing yards i karrieren i fjerde quarter mod Los Angeles Rams.

Her kastede han bolden over 15 yards til running backen Leonard Fournette, der efterfølgende tog bolden med sig og løb flere yards hjem, før han blev stoppet Los Angeles Rams-forsvaret.

Og det var ikke den eneste bedrift, Brady præsterede i kampen. Han tangerede nemlig også rekorden for flest comebacks i fjerde quarter, mens han slog rekorden for flest afgørende drives.

Tampa Bay Buccaneers styrede længe mod et nederlag mod sidste sæsons Super Bowl-vinder.

Tom Brady og holdkammeraterne var således bagud med 9-13, da de med 44 sekunder tilbage overtog bolden og lykkedes med at tage sejren.

Tampa Bay Buccaneers har fire sejre og fem nederlag i ni kampe i grundspillet. Holdet kæmper en hård kamp for at nå slutspillet.

Brady har syv gange i karrieren vundet Super Bowl.