Et enigt ekspertpanel udpeger Super Bowl-favorit

TV 2 SPORTs NFL-eksperter peger alle på Philadelphia Eagles som vinder, når der i nat spilles årets udgave af Super Bowl.

Der er lagt op til en tæt kamp, når Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs krydser klinger lige efter midnat søndag i NFL-finalen, Super Bowl.

Begge hold har fejet al modsat af banen i slutspillet indtil nu, og spørger man bookmakerne, forventer de også en tæt kamp på State Farm Stadium i Glendale, Arizona. Alligevel er der enighed blandt TV 2 SPORTs ekspertkorps: Philadelphia Eagles vinder kampen. Det eneste, de er uenige om, er hvem, der efterfølgende bliver kåret til kampens MVP (mest værdifulde spiller).

Jesper Elming

NFL-ekspert på TV 2 SPORT

  • Vinder: Philadelphia Eagles
  • MVP: Jalen Hurts

- Jeg peger på Philadelphia Eagles. Faktisk kan jeg slet ikke se, hvordan Kansas City Chiefs kan vinde kamp. Det er især Eagles’ forsvar, der kommer til at dominere opgøret. Jeg tror, de kommer til at gøre ondt på Patrick Mahomes, og jeg kan ikke se, hvordan Chiefs kan lukke ned for det.

- Jeg håber, det bliver en tæt kamp, men jeg frygter, at Philadelphia Eagles viser, hvor gode de er.

Kasper Skyum

NFL-ekspert på TV 2 SPORT

  • Vinder: Philadelphia Eagles
  • MVP: Jalen Hurts

- Jeg går også med Eagles. Jeg tror både, deres offensive og defensive linjer kommer til at overtage kampene. Hvis Kansas City Chiefs skal gøre sig nogen forhåbninger om at vinde, så skal Patrick Mahomes spille sit livs bedste kamp.

- Det bliver en relativt tæt kamp. Formentligt bliver det lidt stille i starten, og så kommer Eagles' defensive og offensive linje til at overtage kampen.

Lasse Tor

NFL-ekspert på TV 2 SPORT

  • Vinder: Philadelphia Eagles
  • MVP: Haason Reddick

- Overall er Eagles bare et stærkere hold. Det er et mere komplet hold. Hvis Chiefs skal vinde, så er det Patrick Mahomes, der skal gøre noget magisk. Normalt ville jeg gå med det hold, der har den bedste quarterback, men lige i den her kamp, tror jeg de store drenge fra Eagles kommer til at dominere.

- En af nøglerne bliver Eagles’ linebacker Haason Reddick, som godt kan gå hen at blive MVP, hvis han kommer igennem og får lagt pres på Patrick Mahomes.

- Det bliver rigtig tæt, men nok ikke så højscorende. Eagles har nemlig et topforvar, og jeg tror også, at Chiefs kan holde Eagles rimelig nede.

Alexander Kronborg

NFL-ekspert på TV 2 SPORT

  • Vinder: Philadelphia Eagles
  • MVP: A.J. Brown

Ingen tvivl om, at Philadelphia Eagles har det mest komplette hold. De har en x-faktor, der gør, at jeg tror, de vinder en tæt kamp. De har store stjerner hele vejen rundt som Jalen Hurts og A.J. Brown og en vindermentalitet, som gør, at de vinder.

Det er lidt kedeligt at pege på en quarterback som MVP, så jeg siger, at A.J. Brown laver over 100 yards og scorer et par touchdowns. Og så bliver han kåret til kampens MVP.