Superstjerne skifter klub i stor handel

Aaron Rodgers vinker farvel til Green Bay Packers efter 18 år i et stort skifte.

En af sportens største navne rykker teltpælene op.

Efter 18 år som Green Bay Packer, vinker Aaron Rodgers farvel til det eneste franchise, han har repræsenteret i sin lange karriere.

Aaron Rodgers' meritter

  • Super Bowl-mester (2011)
  • Super Bowl MVP (2011)
  • 4x MVP (2011, 2014, 2020, 2021)
  • 10x Pro Bowl 

Mandag aften blev det officielt, at New York Jets sender klubbens 13.-valg, 2.-rundevalg og 6.-rundevalg i den kommende NFL-draft til Green Bay for at få Rodgers på holdkortet.

Skiftet kommer efter længere tids rygter om, at quarterbacken ville væk fra det sted, han har spillet siden 2005, hvor han blev valgt ind i ligaen.

- Jeg så virkelig frem til samtalerne med Aaron om, hvordan han passede ind i planerne.

- De blev aldrig til noget. Så der kom et tidspunkt, hvor vi var nødt til at træffe beslutninger. Vi snakkede med hans repræsentanter for at snakke med ham om, hvor vi ville hen med vores hold.

- Det var der, de informerede os om, at han gerne ville byttes til New York Jets, lyder det fra Green Bays general manager, Brian Gutekunst ifølge ESPN.

Rodgers forlader Green Bay med rekorden for flest kastede touchdowns i franchisets historie, mens New York Jets kan se frem til en forstærkning i jagten på den første Super Bowl-triumf siden 1968, som også er deres eneste.