- Han er for vild, siger ekspert om NFL-draftens førstevalg

TV 2 SPORTs NFL-ekspert er helt vild med Bryce Young, der natten til fredag blev draftet til Carolina Panthers som den første i årets NFL-draft.

NFL-draften er hvert år lidt af en fest for alverdens NFL-fans.

En fest, der afgør hvilke nye spillere, der skal spille for hvilke hold i den kommende sæson. Og det sker naturligvis altid under stor bevågenhed.

Årets NFL-draft begyndte natten til fredag dansk tid, hvor første runde løb af stablen. Og her var det helt store navn Bryce Young.

- Han er bare for vild. Det er en fantastisk spiller, siger TV 2 SPORTs NFL-ekspert Lasse Tor Hansen.

21-årige Young var den første spiller, der blev draftet. Det var Carolina Panthers, der valgte det unge stjerneskud, som vurderes til at være en af de absolut bedste collegespillere i USA. De seneste år har han været quarterback på Alabamas College-hold.

- Det er surrealistisk. Det er en drøm, der bliver til virkelighed. Jeg kan ikke vente med at komme i arbejdstøjet og bygge på, sagde Bryce Young efter draften.

Det oplagte førstevalg

Længe op til draften var det nærmest en offentlig hemmelighed, at Carolina Panthers ville gå med netop Bryce Young. Og overraskelsen udeblev.

- Jeg synes, det var det oplagte valg. Det var den bedste spiller i hele draften. Han er den bedste quarterback, som kan være med til at ændre den her franchise, siger Lasse Tor Hansen.

31 spillere blev valgt i første runde af draften, og mere end 250 bliver valgt over syv runder i løbet af weekenden.

På billedet herunder kan du se det samlede resultat af NFL-draftens første runde.

Bliver afgørende fra dag ét

Spørger man NFL-ekspert Lasse Tor Hansen, så er det absolut ikke tilfældigt, at Panthers gerne ville have fingrene i Bryce Young.

- Han er en spiller, der kan gå ind og gøre en forskel fra dag ét, og Panthers kan komme med i playoffs med ham her. Jeg tror, de kan komme langt, siger Lasse Tor Hansen og udpeger Youngs spidskompetencer:

- Han er en spiller, der bevæger sig rigtig godt i lommen. Han har hele tiden et køligt overblik over banen. Han kan pinpointe præcist, hvor han gerne vil have bolden hen. Han kan se hullerne, og han kan kaste en spiller fri mellem de her zoneopdækninger, der er på banen.

Natten til lørdag fra kl. 01.00 dansk tid venter så 2. og 3. runde af årets NFL-draft, mens 4.-7. runde venter lørdag fra kl. 18.00. Du kan se det hele på TV 2 PLAY.