Her er ekspertens Super Bowl-favorit

TV 2 Sports nye NFL-ekspert Anton Bodilsen har store forventninger til Dallas Cowboys.

NFL-sæsonen skydes i gang natten til fredag, når sidste sæsons vinder, Kansas City Chiefs, møder Detroit Lions.

En kamp, der kan ses på TV 2 Sport og TV 2 Play klokken 02.20.

Derfor har Anton Bodilsen, TV 2 Sports nye NFL-ekspert, gjort noget, han aldrig er bange for at gøre; anbragt bagdelen i klaskehøjde. Denne gang ved at udpege sine favoritter til at vinde Super Bowl – og et bud på et hold, der ikke lever op til forventningerne.

Anton Bodilsens favoritter til Super Bowl-sejren

 1. Dallas Cowboys

  Det her er et lidt vildt bud, men Dallas Cowboys er min personlige favorit til at vinde Super Bowl i denne sæson. Jeg ved ikke, om vi når helt op på niveauet, de havde i 90'erne, men det her er eddermame et stærkt fodboldhold.

  Jeg er med på, at de har fået meget kritik over, at de har fyret deres offensive koordinator Kellen Moore, og det er heller ikke, fordi jeg er på røven over Mike McCarthy som head coach. Men da han vandt Super Bowl med Aaron Rodgers, handlede det meget om de korte kast, og det handlede meget om at isolere én receiver og så satse på, at han blev fri. Det er noget af det, som Dak Prescott også er god til.

  Så jeg kan sagtens se et scenarie, hvor han får det her angreb til at fungere endnu bedre end sidste år, hvor det også fungerede fint.

  Deres forsvar ser endnu mere skræmmende ud, end det gjorde sidste år. De har forstærket sig indvendigt, og så ligner Micah Parsons mere og mere den bedste defensive spiller i hele NFL.

 2. Kansas City Chiefs

  Jeg siger Kansas City Chiefs i ren selvforsvar, fordi jeg kan reelt ikke komme med noget godt argument for, hvorfor de ikke skulle være der. De ser bare igen superstærke ud.

  Selv hvis Travis Kelce er ude i – lad os sige – fem uger, rokker det ikke ved min tro på dem over en hel sæson. 

  Der er bare så mange gode argumenter for, hvorfor de selvfølgelig kommer til at vinde igen – for eksempel at Patrick Mahomes er klar den bedste spiller i NFL lige nu.

  Men jeg er en af dem, der er mere bekymrede over situationen med Chris Jones' holdout. Det betyder, at de i øjeblikket mangler deres bedste defensive spiller, men en måske mere markant ting er, at det kan være med til at skabe splittelse i omklædningsrummet, at en spiller, der er på hold med stjerner som Mahomes og Kelce, forlanger så mange penge. Jeg er lidt spændt på at se, hvordan Chiefs kommer ud af denne situation, uden at det skader det, der virker som et rigtig godt omklædningsrum. 

  Der kan også indtræffe en eller anden form for mental træthed, når man så mange år i træk leverer. Det er megahårdt at skulle gentage det hvert år, når man bare har så hård og lang en sæson.

 3. Cincinnati Bengals

  Jeg kan ikke lade være med at nævne Bengals.

  Det har overrasket mig og imponeret mig meget, hvor gode de har været til at ændre deres offensive spillestil de seneste år.

  Jeg kan også sagtens se dem være et af de hold, der vinder flest kampe i løbet af sæsonen og ikke bare blive stærke til slutspillet.

  De skal fortsætte med at blive bedre til at passe på Joe Burrow. Hvor han forrige år var han en af de mest sackede quarterbacks, var han sidste år en af de mindst sackede. Så det er ret tydeligt, at han også har været bevidst om, at han blev nødt til at spille anderledes. Det samme har trænerstaben. Det en ret vild transformation og meget imponerede at gennemgå i en meget ung alder.

 4. Philadelphia Eagles

  Sidste års Super Bowl-finalister ser rigtig gode ud. De er stadig stærke på den offensive og defensive linje. Der er ikke så meget andet at sige, end at jeg glæder mig til at se, hvad Jalen Hurts og kompagni kan vise i år.

 5. Baltimore Ravens

  Baltimore med en ny offensiv koordinator og et helt nyt angreb er lidt et wildcard for mig.

  Det rygtes, at de kommer til at sprede alting mere ud og spille med fire receivere. Det kan betyde, at holdets lynhurtige quarterback Lamar Jackson kommer til at spille mod hold med fem og seks defensive backs på banen. Sker det, kommer han til at have meget mere plads, og når man giver Lamar Jackson det, kunne jeg godt se ham løbe for endnu flere yards end tidligere.

Ovenstående er TV 2 Sports NFL-ekspert Anton Bodilsens ord.

Årets flop

 • San Francisco 49ers

  Da jeg i sidste sæson sagde, at jeg ikke var imponeret over quarterback Brock Purdy, fik jeg min røv i klaskehøjde.

  I år bliver det interessant at se, om han kan stå for presset. Holdet er blevet en lille smule dårligere på den offensive linje, og så er jeg lidt spændt på at se Purdy, når alle modstandere har mere film på ham. 

  Sidste år endte deres forsvar med at være det højest rangerede i ligaen, men i størstedelen af sæsonen spillede de mod de dårligst rangerede kasteangreb. Så deres forsvar mødte heller ikke nogle rigtig gode hold. Så jeg tror også, at deres forsvar i år kommer til at tage et stort skridt tilbage. 

  Jeg tror lige akkurat, at 49ers kommer i slutspillet, men jeg tror ikke, det bliver det samme hold som sidste år. 

Ovenstående er TV 2 Sports NFL-ekspert Anton Bodilsens ord.