- Jeg er fuldstændig knust, siger NFL-stjerne

Aaron Rodgers fortæller, at han vil komme stærkt igen.

NFL-quarterbacken Aaron Rodgers fik en forfærdelig debut for New York Jets, da han udgik af sæsonåbneren med en overrevet akillessene.

Efterfølgende har Rodgers sat ord på situationen, der er svær at kapere.

- Jeg er fuldstændig knust og er ved at gå igennem hele følelsesregisteret. Men jeg er dybt berørt og ydmyg over opbakningen og kærligheden, skriver han på Instagram med henvisning til de kommentarer, han har modtaget siden uheldet.

Det var natten til tirsdag dansk tid, at den 39-årige superstjerne kom til skade i kamp for New York Jets. Rodgers satte sig hurtigt på banen efter en nærkamp, inden han måtte eskorteres ud. Efterfølgende stod det klart, at Rodgers ikke kommer mere i aktion denne sæson.

Aaron Rodgers havde med bragende succes spillet hos Green Bay Packers i hele sin karriere, inden han før denne sæson skiftede til Jets.

"Jeg rejser mig igen"

Før handlen havde Jets længe efterlyst en dygtig quarterback, der kan føre dem i slutspillet.

Det var holdet senest i 2010, men hvis man er afhængig af Rodgers, tyder det på, at Jets må vente en smule længere på genrejsning.

- Hold mig i jeres tanker og bønner, i takt med at jeg begynder genoptræningsprocessen, skriver Rodgers.

- Jeg rejser mig igen.

Aaron Rodgers har en flot karriere bag sig. Fire gange er han blevet kåret til ligaens mest værdifulde spiller, og i 2010/11-sæsonen førte han Green Bay Packers hele vejen til Super Bowl og vandt.

Rodgers har i karrierens løb kastet bolde for 59.055 yards og 475 touchdowns i NFL's grundspil.

Trods Aaron Rodgers' fravær i størstedelen af debutkampen vandt Jets med 22-16 over Buffalo Bills.