Misbruger gylden mulighed efter mirakuløst spil

Denver havde held med en Hail Mary i de døende sekunder af kampen mod Washington, men formåede ikke at tvinge kampen i overtid.

Da Russell Wilsons 50-yard Hail Mary faldt ned i armene på Brandon Johnson, lignede det, at Denver Broncos havde gjort det utænkelige.

Den efterfølgende two-point conversion skulle 'bare' give udbytte, og så havde Denver stadig en chance for at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Washington Commanders.

Men sĂĄdan skulle det ikke gĂĄ.

Courtland Sutton fik ikke hevet bolden ind – den faldt i stedet til jorden, og det samme gjorde Denver-spillernes håb om at vinde deres første kamp i sæsonen.

Formøblede stor føring

Det var dog ikke kun ærgrelse over den missede two-point conversion, som fyldte i Denvers omklædningsrum efter 33-35-nederlaget til Washington.

I løbet af kampen på Empower Field at Mile High formøblede hjemmeholdet også en føring på 18 point (21-3).

- Det skulle aldrig være kommet dertil, hvor vi havde brug for et mirakel for at vinde, lød det fra Mike McGlinchey.

- Vi lod bare denne kamp glide os af hænde.

I modsætning til Denver har Washington fået en perfekt start på sæsonen med to sejre ud af to mulige. Det er Washingtons bedste sæsonstart i 12 år.

Froholdt og Arizona tabte

Hjemme pĂĄ State Farm Stadium var Hjalte Froholdt og Arizona Cardinals foran med bĂĄde 20-0 og 28-7 mod New York Giants, men endte alligevel med at tabe 28-31.

Det var Arizonas andet nederlag i denne sæson. Froholdt og Arizona åbnede sæsonen med et nederlag til Washington Commanders.