Kommentatorer måber: - Det er spektakulært

New Orleans Saints-spilleren Chris Olave havde en afgørende hånd med i sejren på 20-17 over Carolina Panthers.

De amerikanske kommentatorer var ikke i tvivl.

Cirka halvvejs i tredje quarter af kampen mellem Carolina Panthers og New Orleans Saints havde de netop været vidner til et af de spil, der ved sæsonafslutning vil blive fremhævet som et af de allerbedste, selvom vi kun er to runder inde i sæsonen.

  • - Hvilket catch af Olave! Se lige, hvordan han får grebet bolden. Wow!
  • - Jeg siger bare lige én ting. Dét spil der, det er måske det, der antænder dem. Det var lige præcis, hvad de havde brug for.
  • - Det er spektakulært.
  • - Det er helt utroligt. Hans højre arm bliver holdt og låst på ryggen. Bare se på det der. Hvis du kan zoome ind på hans øjne, så vil du se, at de er store som tekopper. Hans er fuldstændig fokuseret på den bold.
  • - Jeg ved ikke, hvad der er mest imponerende. Det faktum, at han får hånden på bolden i første omgang, eller at han griber den efter at have tippet bolden og samtidig beskytter bolden fra at ramme jorden.
  • - Det er et af de bedste catches, vi kommer til at se i NFL i år.

Stillingen var 6-6, da Chris Olave diskede op med sit imponerende 42-yard catch.

Og i samme spilsekvens kunne holdkammeraten Tony Jones Jr. kort efter lave et touchdown, der sendte Saints foran med 14-6.

Den føring gav udeholdet aldrig slip på, og Saints endte med at vinde kampen 20-17. Dermed har de nu vundet de første to kampe i denne sæson.

Omvendt har Panthers tabt begge deres kampe.

Næste NFL-kamp på TV 2 Sports kanaler bliver natten mellem torsdag og fredag, når San Francisco 49ers klokken 02.15 tager imod New York Giants.