Helveg stopper på landsholdet

16x9

Thomas Helveg har besluttet sig for at melde fra til landsholdet

Efter 108 landskampe i rødt og hvidt i løbet af de seneste 14 år har OBs Tho­mas Helveg besluttet sig for at sige stop til landsholdet. Det meddeler DBU i en pressemeddelelse.

"Landsholdet har været en stor del af mit liv de sidste 14 år, så det er selvfølgelig en svær beslutning for mig, som jeg har tænkt meget over her i vinter," siger Thomas Helveg, der har valgt at træde fra mens han stadig mener, at han selv kan vælge.

"Udfordringen med at kvalificere os til VM_slutrunden i 2010 er også interessant. Jeg tror på, at vi har spillerne til at komme med til Sydafrika, og jeg ved, at jeg både fysisk og spillemæssigt stadigt kan tilføre holdet noget. Så selv om jeg stadig har ambitionerne, har jeg alligevel i løbet af vinteren haft en stigende fornemmelse af, at det her er det rigtige tidspunkt at sige stop på. Og at jeg efter 14 år kan se mig selv i spejlet og med god samvittighed sige, at det her var rigtige tidspunkt for mig at slutte på med landsholdet," lyder det fra den rutinerede spiller, der har været med under tre landstrænere: Richard Møller Nielsen, Bo Johansson og Morten Olsen