Nicki Sørensen med til Touren

16x9

Team CSC Saxo Bank har mandag middag offentliggjort listen over de navne, der skal repræsentere det danske cykel­hold i Tour de France, og her var Nicki Sørensen med.

Nicki Sørensen skal køre sammen med Fabian Cancellara (Sui), Carlos Sastre (Esp), Andy Schleck (Lux), Frank Schleck (Lux), Jens Voigt (Ger), Stu­art O'Grady (Aus) Kurt Asle Arvesen (Nor) og Volodymir Gustov (Rus).

"Jeg tror, vi ville kunne udtage to hold til Tour de France - så mange gode ryttere har vi efterhånden at vælge imellem. Vi har udtaget ni virkelig skarpe ryttere, og med dem kan vi helt sikkert få opfyldt mange af vores ambitioner. Og der skal ikke herske nogen tvivl om, at de er tårnhøje igen i år. Med Sastre og de to Schleck-brødre har vi tre ryttere, der kan sidde med blandt de bedste i bjergene og det bliver helt sikkert ekstremt spændende at se, hvor langt det kan række til. Jeg tror, vi har et hold, der kan være med i stort set det hele - selvom vi selvfølgelig skal bruge kræfterne taktisk rigtigt. Med de resultater, vi har vist inden for den sidste måned, tør jeg godt garantere, at vi stiller med et top­motiveret hold, og vi glæder os til at tage fat på årets vigtigste opgave," udtaler Bjarne Riis.