Aalborg DH skal have ny træner

16x9

Aalborg DH og træner Bjørn Blomquist stopper samarbejdet øjeblikkeligt

Bjørn Blomquist er ikke længere træner for Aalborg DH's håndboldkvinder.

Efter et møde i dag har den svenske træner og klubben i fælleskab besluttet, at det er tid til at prøve noget nyt. Der er ikke tale om en fyring, forsikrer både klubben og træneren selv.

- Sidste sæson tog utrolig meget energi med lønnedgang og spillere, der forlod klubben. Jeg er nok løbet lidt tør for energi, så vi er blevet enige om, at det bedste for alle parter er, at vi skilles nu, forklarer Bjørn Blomquist til sporten.tv2.dk

Assistenten får ansvaret
Bjørn Blomquist har været cheftræner i Aalborg i lidt over to sæsoner og vandt sølvmedaljer i sin første sæson. Sidste år endte holdet på en syvendeplads, og i den nye sæson er Aalborg kommet haltende fra start.

Oprykkeren Roskilde blev kun slået knebent med 29-27 i premieren, og i fredags blev aalborgenserne klø med 19-30 i KIF Vejen.

- Det sidste år har slidt meget på alle parter, og så er energien ligesom forsvundet lidt ud af det samarbejde, der er, siger Aalborg DH-direktør Jan Hansen til sporten.tv2.dk

Assistenttræner Allan Heine overtager indtil videre ansvaret for holdet, mens klubben overvejer, hvem der skal være cheftræner i fremtiden.