Dansker imponerer Juve-trænerne

16x9

18_årige Frederik Sørensen på vej mod det store gennembrud

De er glade for blonde, danske forsvarsspillere i Italien. Først Per Krøldrup, så Simon Kjær - og seneste skud på stammen er Frederik Sørensen. Den 194 cm. høje Lyngby-spiller, der er udlejet til Juventus, imponerer i stor stil i Torino. Det fortæller talenttræner i Lyngby, Christian Nielsen.

- Vi har talt med Juventus' trænere et par gange, og de siger, at det går over al forventning. Han er faldet rigtig godt til både på og uden for banen, og det er normalt noget, der tager lang tid for en ung spiller.

Den 18-årige dansker kom til den italienske storklub på en lejeaftale i august, og var udtaget til førsteholdstruppen for første gang i sidste uge.

Snart fortid i Lyngby
De imponerende takter i italien har gjort, at Christian Nielsen ikke gør sig de store forhåbninger om at se Frederik Sørensen på Lyngbys træningsbaner igen.

- Hvis han fortsætter med at imponere, som han gør nu, så tror jeg ikke han skal tilbage til Lyngby, siger Christian Nielsen, der dog understreger at klubben ikke har fået nogen formel henvendelse fra Juventus endnu.

Med i lejeaftalen er en købsklausul, der gælder indtil næste sommer.

Frederik Sørensen er noteret for 4 U/17 landsholdskampe for Danmark.