Rommedahl: Respektløs opførsel

16x9

Rommedahl føler sig dårligt behandlet af sin klub Olympiakos

Fodboldspilleren Dennis Rommedahl er mandag rejst med det danske landshold til Skotland, og for den hurtige kant­spiller er turen til det nordvestlige Europa et tiltrængt afbræk fra hverdagen i Olympiakos.

Klubben har ikke i sinde at gøre brug af Rommedahl i den kommende sæson, og danskeren må derfor ikke træne med holdet længere. Det ærgrer Rommedahl, som føler sig dårligt behandlet.

"Jeg træner med et par unge gutter, og det er det. Det er fint nok, at de har en træner, der ikke kan bruge mig, og at de melder det ud. Det har jeg ikke noget problem. Men behandl mig normalt, lad mig træne med indtil vi finder en løsning. Det er sådan jeg ser det - som en voksen mand. De ser det måske anderledes, og de mener, at de har ret til at gøre, hvad de vil, og jeg mener ikke, at det er respektfuldt over for mig," siger han til sporten.tv2.dk.

River ikke kontrakten i stykker
Dennis Rommedahl ønsker imidlertid ikke at komme væk fra Grækenland for enhver pris. For selv om det er surt at blive holdt uden for i en klub, så vil det trods alt være værre at stå helt uden en kontrakt.

"Jeg har snakket med klubben, og jeg prøver at finde en løsning. Der er interesse, men der er ikke noget konkret endnu, og før kan jeg ikke sige noget. Klubberne kan sige, at jeg er interessant, men hvis de ikke kommer til forhandlingsbordet, så må jeg blive hvor jeg er," siger landsholdsspilleren og pointerer:

"Jeg tror ikke, at der er nogen i verden, der river sin kontrakt over og stiller sig arbejdsløs. Jeg må også være realistisk og indse, at jeg har en kontrakt, og jeg vil holde mig til den, intil jeg har noget."

Dennis Rommedahl skiftede til Olympiakos i 2010.