Kim Andersen havde intet hørt

16x9

Sporten.tv2.dk måtte fortælle Kim Andersen om Leopard Treks fusion

Mandagens offentliggørelse af det frem­tidige samarbejde mellem cykelholdene Leopard Trek og RadioShack fra 2012 kommer fuldstændig bag på Leopard-hol­dets danske Team Manager, Kim Andersen. Før opringningen fra sporten.tv2.dk var han ikke blevet informeret om projektet.

Hvad siger du til den nye aftale?

"Det ved jeg ikke, for jeg har ikke set pressemeddelelsen," sagde Kim Andersen, der ikke kunne tilføje noget som helst til de sparsomme oplysinger i pressemed­delelsen.

Er du ikke klar over, hvad aftalen går ud på?

"Nej."

Hvordan kan det være?

Ja, godt spørgsmål.

Havde du fået at vide, at de ville sende pressemeddelelsen ud?

"Nej, det er dig, der fortæller mig det."

Hvad er din reaktion på det?

"Jeg har også hørt rygter, jeg har min mening om det, men det er ikke noget jeg vil kommentere på," sluttede den danske Teamchef.

Fuglsang heller ikke med på råd
Ligesom Kim Andersen tilsyneladende ikke har nogen stor stjerne på det kommende "RadioShack-Nissan-Trek"-mandskab, tyder det heller ikke på, at Jakob Fuglsang er blandt de ryttere, der skal køre Schleck-brødrene Andy og Franck mod topplaceringer i de store løb fremover.

Da sporten.tv2.dk talte med ham tidligere på dagen, var det en opringning af samme type som den med Kim Andersen:

"Jeg er skuffet over, at vi ikke har hørt noget fra holdet, og jeg er selvfølgelig også skuffet over, hvis det viser sig at blive en realitet. Os ryttere, vi har intet fået at vide overhovedet fra holdet, så ja, vi ved nok næsten mindre end I journalister gør," sagde Jakob Fuglsang.

Halvdelen bliver tilovers
Med sammensmeltningen af de to mandskaber skal halvdelen af rytterne ud og finde nye arbejdsgivere fra den kommende sæson - og det samme gælder sportscheferne.

Foruden Kim Andersen er den tidligere danske toprytter Lars Michaelsen tilknyttet Leopard Trek som assisterende manager i denne sæson.

På ryttersiden tæller det luxembourgske mandskab 24 profryttere - heriblandt fire danske: Jakob Fuglsang, Anders Lund, Martin Mortensen og Martin Pedersen.