Vind bogen om miraklet i Sverige

16x9

Du kan vinde et eksemplar af Flemming Tofts nye bog 'Europamestrene', der handler om triumfen for 20 år siden i Sverige _ se her hvordan du deltager

TV 2 Sporten giver dig nu muligheden for at vinde Flemming Tofts bog om den fantastiske EM-triumf i Sverige for 20 år siden.

Bogen hedder 'Europamestrene' og bliver udgivet på Politikens Forlag.

Du kan vinde et eksemplar af bogen ved at svare på følgende spørgsmål:

"Hvem blev dansk topscorer ved EM-slutrunden i 1992?

Du sender dit svar i en mail tillivesport@tv2.dk- husk navn og adresse. Vinderne får direkte besked.

Svarfrist er den 26. juni.

OM 'Europamestrene':

En bredtfavnende og underholdende hyldestbog, der i ord og billeder genopfrisker minderne fra de glade junidage i 1992. Udkommer i anledning af 20-årsdagen for EM-finalen mod Tyskland, hvor Danmark vandt 2-0.

I bogen fortæller landstræner Richard Møller Nielsen og størsteparten af de danske spillere fra dengang deres historier - fra de bliver ringet op i sommerferien, til de står med pokalen på Nya Ullevi i Göteborg. Bogen rummer bl.a. otte selvstændige portrætinterview med de mest markante personligheder fra EM-holdet: Brian Laudrup, Kim Vilfort, Lars Elstrup, Flemming Povlsen, Henrik Larsen, Kim Christofte, Morten Bruun og Peter Schmeichel.

Europamestreneer rig på anekdoter, fortalt med godt humør og glimt i øjet, og afspejler den begejstring, som europamestrene smittede den danske befolkning med.

H.K.H. Kronprins Frederik har skrevet forord til bogen.