Hansen: Har været en god sæson

16x9

Mikkel Hansen er tilfreds med AG Københavns sæson i år

For anden gang i klubbens historie, og for andet år i træk, er AG København danske mestre efter en sejr i anden finalekamp over BSV på 22-21.

En sæson, hvor AG København har vundet det danske mesterskab, pokalturneringen samt bronzemdaljer ved Champions Leagues Final Four-arrangement

"Jeg synes det har været en rigtig god sæson for holdet. Det glippede i Final Four, men jeg er helt sikker på, at vi vender tilbage til næste år endnu stærkere en erfaring rigere. Nu skal vi naturligvis fejre det, men så må vi arbejde endnu hårdere og vende tilbage endnu stærkere," sagde Mikkel Hansen, der inden finalen blev kåret som årets bedste håndboldspiller, til sporten.tv2.dk.

Hvidt imponeret over finale-kulissen
Mens det var andet år i træk, at Mikkel Hansen var med til at vinde DM-guld, så var det første gang for back-kollegaen Mads Larsen, som scorede seks gange i anden finalekamp.

"Det har været en af sæsonens helt store målsætninger, så det er utroligt dejligt at vi endelig har pokalen hjemme. Det har været en spændende og lærerig sæson og jeg er meget tilfreds med den som helhed," forklarede Mads Larsen.

En af holdets veteraner var glad for endnu et DM-guld, men også imponeret over den kulisse som finalen blev spillet i i Jyske Bank Boxen.

"Det er altid sjovt at spille håndbold. Specielt når vi har formidlet budskabet om at folk skulle komme og slutte ordentligt af. Vi har fået en kanonfed hal, og rammerne i dag kan ikke blive bedre. Heller ikke til en guldkamp. Det gælder bare om at nyde det. Nogle af os er oppe i alderen, og vi ved ikke, hvornår vi kommer til at spille for 11-12-13.000 igen," sagde Kasper Hvidt efter kampen til sporten.tv2.dk.