AGK topseedet i Champions League

16x9

AG København bliver topseedet til næste års Champions League

De danske mestre imponerede ved at spille sig i Champions Leagues Final4, hvor det blev til bronzemedaljer. Derfor har det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) valgt at placere AG København i det øverste seedningslag.

Det betyder, at de nykårede, danske mestre er blandt favoritterne til at nå 2013's Final4-stævne.

"At vi er seedet i første lag på niveau med klubber som THW Kiel og FC Barcelona er både et klap på skulderen, men det giver os også en endnu bedre mulighed for at nå Final4 igen. Det ville være fantastisk at nå finalespillet i Køln for andet år i træk," siger administrerende direktør Søren Colding i en pressemeddelelse.

AGK: Vi har revanche til gode
AG København mødte i semifinalen Atletico Madrid og så i store dele af kampen ud til at snuppe finalepladsen, men for mange personlige fejl i kampens afslutning endte med at koste de dobbelt danske mestre den plads.

"Vi føler, vi har revanche til gode efter det ærgerlige nederlag til Atletico Madrid i semifinalen og sæsonens helt store mål er, at nå Final4 igen og denne gang tage skridtet videre til finalen. I første omgang handler det dog om, at komme videre fra puljen, som naturligvis vi går efter at vinde," fortæller Søren Colding.

"Champions League var en fantastisk oplevelse i vores debut-sæson. Vi spillede frit og kunne næsten kun overraske positivt. Sådan er det ikke i den kommende sæson, hvor vi må påtage os favoritværdigheden i gruppespillet, men det er vi også klar til. Vi glæder os helt vildt til, at komme i gang."