Stjernespiller: Giv EM til Norge

16x9

Norsk stjernespil-ler håber at spille EM på hjemmebane

Hvis det står til en af verdens absolut bedste fløjspillere i kvindehåndbold så skal EM i 2012 spilles i Norge.

For nyligt sprang Holland nemlig fra som arrangør, og derfor mangler det Europæiske Håndbold Forbund en værtsnation. Det har stjernespilleren Camilla Herrem fra Byåsen dog løsningen på.

"Jeg foreslår Stavanger. Vi har hotelkapaciteten i Stavanger, og hallen bruges i forvejen til en lang række landskampe," siger Herrem til TV 2 Sporten i Norge.

Herrem vil ikke spille i tomme haller
Camilla Herrem har to gange vundet EM med Norge, og sidste år var hun med til at vinde VM i Brasilien med Danmarks naboer mod nord. For hende betyder det meget, at der ikke skal spilles EM for tomme haller.

"Det vigtigste for mig, er at det arrangeres et sted, hvor der virkelig er interesse for håndbold. VM bliver ofte lagt i lande langt væk, som Kina og Brasilien, og der spiller vi ofte for tomme tribuner. Der skal være folk i hallen, der er kommet for at se håndbold, og som ikke er kommet ind, fordi de har fået billetterne gratis," mener Camilla Herrem.

EM spilles fra 4. til 16. december 2012. Indtil videre har ni forskellige lande tilbudt at træde til som værtsnation for EM. Deriblandt Danmark og Norge.