Landsholdets duo forenes i KBH

16x9

Landsholdets målmands_duo skal nu stå sammen på klubholdet

Det er noget af en dynamitduo håndboldklubben FIF får i målet fra næste sæson. Landsholdets målvogter Christina Pedersen flytter nemlig hjem til København og FIF.

"Jeg har spillet her rigtigt mange år og efter at have været ude at opleve lidt i Jylland, så ville jeg gerne tilbage til København, og så var det jo oplagt, at jeg skulle spille, hvor jeg startede," siger Christina Pedersen til sporten.tv2.dk.

I FIF bliver hun holdkammerat med endnu en dansk landholdsmålvogter, nemlig Karin Mortensen.

Vant til hård konkurrence
Derfor bliver der lige så hård konkurrence i FIF-målet som i det danske landsholdsmål. Det er dog ikke noget, der skræmmer den hjemvendte FIF-målvogter.

"Det er jeg ved at være vant til. Jeg har altid haft hård konkurrence, så Karin kan bare komme an. Jeg er vant til det," fortæller Christina Pedersen med et skævt smil til sporten.tv2.dk.

Selvom Christina Pedersen er klar til at tage kampen op med Karin Mortensen i målet i FIF, så er hun ikke i tvivl om, hvilket hold, der har får ligaens bedste målvogter-duo i den kommende sæson.

"Det gør vi. Fordi Karin er rigtigt god til at stå i vejen, og det har jeg også tænkt mig at være," siger den tidligere Viborg-målvogter.