Parkens bedste dansker: Ikke tilfreds

16x9

Det var Nicki Pedersen, der som sædvanligt var den store publikumshelt i Parken, men da regnskabet blev gjort op, var det en anden Pedersen ­ nemlig Bjarne ­ der stod som bedste dansker.

Begge røg ud efter semifinalen, men Bjarne Pedersen endte på 10 point mod Nickis ni, og samlet blev det til en sjetteplads for den vestjyske Pedersen i speedwayfeltet. En markant bedre placering, end han fik ved de seneste grand prix­løb i Prag og Göteborg.

"Jeg synes ikke, man kan tillade sig at være helt tilfreds, når man ryger ud lige inden finalen," siger Bjarne Pedersen.

"Men det her var trods alt en stor forbedring i forhold til de to seneste grand prix'er. Det var meget bedre i dag, og jeg håber, at jeg nu har lagt den dårlige periode bag mig," siger Bjarne Pedersen.

Danskeren kom på podiet som nummer tre i samme løb i 2006, men det er fortsat kun Hans Andersen, der har vundet en dansk sejr på den lille bane på det københavnske fodboldstadion.

"Det kan godt være, at vi lægger lidt for stort pres på os selv herinde. Vi vil selvfølgelig alle sammen gerne vinde foran hjemmepublikummet, men det er virkelig små marginaler, det handler om, og de var ikke med os i dag," siger Bjarne Pedersen.

Efter den fine indsats i Parken er han samlet nummer 11 i VM­stillingen.