Frustreret dansker: Intet fungerer

16x9

Da speedwaykøreren Kenneth Bjerre i sidste sæson endte som bedste dansker på en 7. plads i grand prix-serien, lignede det, at der var et generationsskifte på vej i toppen af dansk speedway.

Men det generationsskifte er udsat, for rutinerede Nicki Pedersen kæmper atter med om VM-guldet, mens Bjerre har haft en skuffende sæson.

I det svenske grand prix for 14 dage siden blev det blot til fem point, og samme skuffende facit står der på bundlinjen efter hans indsats i Parken lørdag aften. Og Bjerre, der er dumpet ned som en samlet nummer 14, er en frustreret mand.

"Jeg kæmpede helt vildt. Jeg kunne ikke kæmpe mere, end jeg gjorde, men alligevel kom jeg ikke fremad. Det er træls, specielt på hjemmebane. Det er et fedt sted at køre."

"Men lige meget hvad jeg gør, kan jeg ikke få noget til at virke for tiden. Det er frustrerende. Jeg har haft en god uge, hvor jeg har lavet mange point for mine hold, men når jeg så kommer ind til grand prix'et, fungerer det ikke," siger Kenneth Bjerre.

Gør ingen af delene
Efter en aften uden heatsejre er han også blevet overhalet af landsmanden Bjarne Pedersen i den samlede stilling, så han nu er tredjebedste dansker.

"Mine varemærker har altid været en god start og derefter at køre hurtigt, og lige nu kan man ikke sige, at jeg gør nogen af delene. Så det er meget op ad bakke lige nu."

"Jeg havde håbet, at det var ved at vende, men det gjorde det ikke i Parken. Der er ikke så meget andet at gøre end at håbe på, det snart kommer," lyder det fra det esbjergensiske speedwayhåb.

Der resterer syv grand prix'er i denne sæson.