Tom K. glad trods andenplads

16x9

Tom Kristensen skrev søndag en lille smule motorsports-historie, da han endte på andenpladsen ved årets Le Mans.

Han havde nok håbet på en niende sejr ved 24 timers-løbet i Frankrig, men selvom han ikke kom øverst på podiet, så var Nordjyllands nok hurtigste mand alligevel klædt i smil efter årets løb.

"Jeg har aldrig været to'er før, så det er vel udmærket. Det var et fantastisk Le Mans, hvor der virkelig blev gået til stålet," siger han til sporten.tv2.dk.

Ville gerne have kørt mod Lotterer
Tom Kristensen kørte fremragende i årets Le Mans og i løbet af natten og morgenen, kørte han Audi nummer to op på førstepladsen. I løbets sidste par timer kørte holdkammeraten Allan McNish dog galt og så forsvandt sejren ud af hænderne på Tom Kristensen, der hyldede især en af konkurrenterne efter løbet.

"De er helt sikkert fortjent vindere. Jeg synes, at André Lotterer kørte godt. Desværre kom jeg ikke ud til sidst til en finale, hvor jeg kunne køre direte mod Lotterer. Det havde jeg ellers håbet på," lød det fra Tom Kristensen.

Det var 12. gang, at danskeren snuppede et trofæ med hjem fra Le Mans. De otte af dem har været den allerstørste af slagsen.