Poulsen i Monaco trods Olsen-råd

16x9

Valgte Monaco, selvom landstræneren rådede anderledes

EM-spilleren Jakob Poulsen skifter fra FC Midtjylland til Monaco i den næstbedste franske række, og han valgte den franske traditionsklub, selvom landstræner Morten Olsen frarådede ham at spille i den næstbedste række.

"Morten Olsen sagde faktisk, at han helst ser, at jeg spiller i den bedste række, men jeg tror på, at det her nok skal blive super godt," siger Poulsen til sporten.tv2.dk

Men gambler du lidt med landsholdskarrieren?

"Nej, det synes jeg ikke. Der er forhåbentlig kun det ene år i den næstbedste række, så jeg er sikker på, at det er det helt rigtige."

Er det et drømmeskifte for dig?

"Ja, det er det helt klart. Det eneste negative er, at vi det næste års tid skal spille i den næstbedste række, men ellers er det helt optimalt," siger Jakob Poulsen.

Stort trænernavn ville have danskeren
I Monaco, der har stolte traditioner med blandt andet en Champions League-finale i 2004, kommer Jakob Poulsen til at spille under den italienske trænerprofil Claudio Ranieri, og det betyder noget for den nu tidligere FCM'er:

"Det var Ranieri og sportschefen, der ville have mig, og det er selvfølgelig også væsentligt, at det er træneren og ikke bare en tilfældig scout, der har set en. Og så snakkede jeg faktisk med ham (Ranieri, red.) i går aftes, og han virker til ikke bare at være en god træner, men også ret menneskelig og en, man kan snakke med," siger Poulsen.

"Han sagde, at havde brug for en type som mig i truppen. En type, der kommer meget rundt på banen både offensivt og defensivt. Så det var meget positivt."

En god sum ned i foret på Poulsen
Jakob Poulsen fortæller, at overgangen til Monaco er kommet meget hurtigt i hus hen over de seneste dage, og at han ikke havde andre tilbud på hånden.

Men med sine 29 år på bagen har midtbanespilleren indset, at han skulle slå til, hvis han skulle nå et eventyr i udlandet.

"Det var ikke økonomisk et tilbud, jeg bare ikke kunne sige nej til, men jeg skal da indrømme, at der var en god sum og også mere, end jeg tjente i Midtjylland. Og så betaler man jo heller ikke så meget i skat hernede," siger den tydeligt fornøjede tidligere Esbjerg- og AGF-spiller med et lille grin.