Holm:Ikke overrasket over Skibby

16x9

T-Mobiles sportsdirektør Brian Holm er ikke overrasket over Jesper Skibbys dopingafsløringer i bogen "Skibby For­stå Mig Ret", men mener ikke at Skibby var den mest oplagte at mistænke.

"Skulle jeg lave en liste over dem jeg troede der var dopet dengang så var Jesper absolut ikke i top ti, men jeg har jo hørt rygtet og vidste godt at bogen ville komme, så jeg er ikke over­rasket", siger Holm til TV 2 Sporten.

Brian Holm havde helst set at Skibbys historie ikke var kommet ud, da den mistænkeliggør Holms egen cykelgeneration.

"Hånden på hjertet så ville man jo nok hellere være den her historie foruden, jeg ville da også hellere være foruden Fuentes og Floyd Landis, men jeg tror det hjælper Jesper videre med hans civile liv. Han har ikke haft det nemt siden han stoppede med at køre cykelløb. Og det at gå til bekendelse her, det hjælper ham til at komme videre, tror jeg" siger tidligere toprytter.

Brian Holm har gentagne gange nægtet at have brugt doping, og Jesper Skib­bys afsløringer giver han endnu en anledning til at benægte.

"Nu kan jeg kun svare for mig selv og sige at de cykelløb jeg har vundet, dem er der ingen grund til at nogle skal sætte en finger på, så bliver jeg sgu sur", siger Holm.