Aalborg-træner: Det rene cirkus

16x9

Træner Leif Gautestad ryster på hovedet over Aalborg DH

Træner Leif Gautestad ryster på hove­det over tingenes tilstand i Aalborg DH, efter at håndboldklubben op til weekenden skulle have forsøgt at erstatte ham med Christian Dalmose. Alligevel har Gautestad ikke tænkt sig at forlade sin post.

"Der sker jo så meget i Aalborg DH. Det er jo et cirkus, så man bliver ikke overrasket over noget," siger Leif Gautestad til TV 2 Sporten.

Efter otte nederlag i træk forsøgte Aalborg DH i fredags at ansætte Christian Dalmose som ny træner. Dalmose måtte sige nej, men klubbens snigløb får ikke Gautestad til at gå.

"Det gør mig endnu mere opsat på, at det skal lykkes for mig," siger Gautestad, der ifølge Nordjyske af ejerne havde fået besked på at lade stregspilleren Natalia Deriuguina og bagspilleren Tanja Logvin få fuld spilletid i lørdagens kamp mod Team Esbjerg. I stedet valgte han at sætte dem af. Gautestad vil dog ikke bekræfte avisens oplysninger.

"Jeg sætter altid holdet ud fra det, jeg ser til træning, og ud fra hvilke spillere der har den rette indstilling til kampen. Så kan man tolke det, som man vil," siger Gautestad til avisen.