Atletik

Bolts holdkammerat: Han har sagt undskyld til os

Holdkammerat fortæller, at Usain Bolt blev ved med at undskylde, efter han måtte udgå med en skade i sit sidste løb som professionel.

Usain Bolt fik langt fra den afslutning på karrieren, som han havde håbet på. 

Den 30-årige jamaicaner skulle løbe den sidste tur på 4x100-meter-stafetten ved VM i London, men måtte opgive at gennemføre sit sidste løb som professionel, da han blev ramt af en skade undervejs. 

På billederne var det tydeligt, at den nu pensionerede atletikstjerne var ked af det, og noget kan tyde på, at det ikke kun var på sine egne vegne. 

- Han har ikke fortalt os nøjagtigt, hvad der skete, men for mig så det ud som om, han blev ramt af en slags krampe. Han undskyldte over for os, men vi sagde, at det havde han ingen grund til. Skader er en del af sporten, sagde Jamaicas Julian Forte til BBC efter løbet. 

Usain Bolt har i løbet af karrieren vundet otte guldmedaljer ved OL og 11 ved VM, men hans sidste VM har ikke været nogen succes. Jamaicaneren måtte nøjedes med bronze 100 meter-distancen og kom altså aldrig i mål i lørdagens 4x100 meter. 

Bolt vil sige farvel på stadion

Usain Bolt lå længe på banen, inden han til tilskuernes hyldest forlod stadion og gik ind under tribunen i sit eget selskab. Jamaicaneren fik ikke det farvel, han havde håbet på. 

På det sociale medie Snapchat fortalte Usain Bolt i går, at han vil komme ud på stadion søndag og sige farvel. 

- Jeg vil bare takke alle der kom og støttede, jeg er ked af, at jeg ikke fik mulighed for at sige farvel, lyder det fra Usain Bolt.

- Jeg vil være på stadion i morgen og sige farvel. Jeg vil gerne takke for alt, jeg har virkelig værdsat det, slutter en af atletikhistoriens største stjerner. 

4 x 100 meter-løbet blev vundet af Storbritannien foran USA og Japan.