Badminton

Benzin på bålet - Carsten Mogensen nægter at give hånd

Gense en ophedet debat imellem Mathias Boe og formand René Toft fra 'Mellem Linjerne' på TV 2 Play

Torsdag aften spillede Skovshoved og Greve DM-finale for hold, og her var det noget overraskende Greve, der løb med titlen som Danmarks bedste efter en 4-2 sejr.

I minutterne efter kampen stod det dog hurtigt klart, at den altoverskyggende badmintonkonflikt fortsat lever på fuld styrke.

Her nægtede den ene af badmintonstjernerne Carsten Mogensen nemlig at give hånd til René Toft, der er formand i Badminton Danmark, da han sammen med resten af Skovshoved-holdet modtog sølvmedaljer.

- Han har sagt, han ikke har hørt nogle ting, og jeg står ikke og siger, han lyver, men så hører han ikke så godt eller kun det, han vil høre. Så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle være flink over for ham, når han lige har dolket fem spillere i ryggen. Så det giver sig selv, siger Carsten Mogensen til TV 2 efter kampen.

Dermed skriver han endnu et kapitel i den store krise, dansk badminton for tiden er inde i, hvor ingen partner umiddelbart viser interesse for at løse konflikten.

Joachim Fischer, der ligeledes spiller for Skovshoved, tøvede et kort sekund, før han så alligevel valgte at strække hånden frem og give hånd.

Se situationen i klippet over artiklen.