Badminton

Mogensen afviste håndtryk: Dolket i ryggen og kastet ud

Gense en ophedet debat imellem Mathias Boe og formand René Toft fra 'Mellem Linjerne' på TV 2 Play.

Hvordan vil du beskrive situationen lige nu?

- Den er meget betændt, og det kommer den sikkert til at være længe endnu. Vi er blevet dolket i ryggen og kastet ud, fordi det ikke lige gik, som de gerne vil have, så der er rigtig lang vej i mål. Jeg tvivler faktisk på, vi nogensinde kommer i mål.

Så kontant var Carsten Mogensen, da han, efter et skuffende 2-4-nederlag i DM-finalen for hold torsdag aften, valgte ikke at tage imod det håndtryk, formand for Badminton Danmark, René Toft, ellers tilbød ham.

- Folk har nok fulgt med i den sag, der har kørt, og jeg synes ikke, han har opført sig særlig pænt. Så jeg synes ikke, jeg skulle hilse pænt på ham.

- Jeg synes ikke, jeg skylder ham noget. Jeg er også skuffet over, vi har tabt, men jeg kan ikke se, hvad jeg skylder ham. Han har ikke været så fin i den her konflikt, så i min verden giver det lidt sig selv, siger Carsten Mogensen til TV 2.

Det hele kommer i kølevandet på den meget ophedet konflikt, der startede for alvor fik mediernes søgelys for en uge siden. Siden da har parterne haft travlt med at skyde skylden på hinanden over, hvorfor det er svært at finde en løsning på sponsorkonflikten.

- Jeg synes ikke, han har været fair i det her spil.

Hvordan er det, han ikke har været fair?

- Han har jo ikke ville snakke med os. Han har sagt, han ikke har hørt nogle ting, og jeg står ikke og siger, han lyver, men så hører han ikke så godt eller kun det, han vil høre. Så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle være flink over for ham, når han lige har dolket fem spillere i ryggen. Så det giver sig selv.

- Jeg kan stå inde for det, jeg har gjort, og nogle synes måske, det er forkert, det skal de have lov til.

Se hele interviewet med Carsten Mogensen i afspilleren over artiklen, hvor han samtidig fortæller, han savner en undskyldning fra René Toft, og at Badminton Danmark skal finde en kæmpe 'lap' frem, hvis det skal ende i en aftale.