Badminton

Dominans: Boe og Mogensen danser sig i ren dansk semifinale

Det bliver en ren dansk semifinale ved French Open, efter Mathias Boe og Carsten Mogensen fredag aften vandt deres kvartfinale.

Se French Open lørdag kl. 15.00 på TV 2 SPORT

Den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen dansede sig bogstavelig talt videre til semifinalen ved Super Series-turneringen French Open.

På 45 minutter lykkedes det herredoublen at besejre japanerne Takeshi Kamura og Keigo Sonoda med 21-16, 21-12. Dermed venter der nu en ren dansk semifinale mod Kim Astrup og Anders Skaarup lørdag.

Mathias Boe fejrede da også sejren med et par elegante dansetrin, der en fredag aften nærmest kandiderer direkte til en plads i 'Vild med dans'.

Hele kampen igennem havde Boe og Mogensen styr på japanerne, og de var hverken bagud i første eller andet sæt.

- Vi havde tålmodighed i vores spil, og det er nøglen mod de to 'Speedy Gonzales'-drenge. Det går stærkt, hvis man spiller stærkt. Så skal man i hvert fald være klar, så taktisk var vi forberedte i dag. Vi udførte det forholdsvis pænt, må man sige, sagde Carsten Mogensen efter kampen.

Og nu kan den rutinerede herredouble altså se frem til at møde den yngre herredouble med Astrup og Skaarup i semifinalen.

- Det kan meget vel blive noget rodet noget, for vi kender hinanden. Der skal i det her tilfælde fire til en tango, så vi må se, hvad de kommer med i morgen, tilføjede Carsten Mogensen.

Se French Open lørdag kl. 15.00 på TV 2 SPORT