Badminton

Miraklet udeblev og Vittinghus trækker sig: - Jeg er ekstremt irriteret

Hans-Kristian Vittinghus trækker sig fra DM i badminton med en skade.

Der skulle skulle et mirakel, hvis Hans-Kristian Vittinghus skulle blive klar til DM-semifinalen mod Jan Ø. Jørgensen.

Sådan sagde Vittinghus selv efter kvartfinalesejren, hvor han blev skadet undervejs. 

Men miraklet udeblev. Vittinghus' lår er for medtaget, og han trækker sig fra DM, fortæller han lørdag morgen. 

- Jeg må melde afbud til semifinalen mod Jan Ø. Jørgensen. Jeg er ikke i stand til hverken at bukke eller strække mit ben uden smerter. Selv når jeg bare går rundt, gør det ondt, og så er det altså ikke muligt at spille badminton, og specielt ikke imod en modstander som Jan, siger Hans-Kristian Vittinghus. 

Afbuddet fra Vittinghus betyder, at badmintonfans går glip af en lækkerbidsken i form af en dyst mellem Vittinghus og Jan Ø. Jørgensen i semifinalen. Jørgensen går i stedet for direkte i DM-finalen. 

- Jeg er ekstremt irriteret. Jeg havde virkelig glædet mig til at spille imod Jan. Den her turnering skulle have været turneringen, hvor jeg kom tæt på min topform, og hvor jeg kunne få en kamp mod Jan, som er en af de bedste spillere i verden. Nu har jeg misset den mulighed, og det er jeg rigtig træt af. 

- Men det kan desværre ikke lade sig gøre at spille. Det er jeg irriteret og frustreret over, siger Hans-Kristian Vittinghus. 

Du kan se DM i badminton lørdag klokken 12:25 på TV 2 SPORT eller på PLAY.