Badminton

Vandt DM i herresingle sidste år - nu er han danmarksmester i ny kategori

Rasmus Fladberg er danmarkmester i badminton for andet år i træk, selv om han i år stillede op i en ny kategori.

Se DM-finalerne på TV 2 SPORT.

Frederik Colberg og Rasmus Fladberg kan lade sig kåre som DM-vindere i herredouble efter en sejr i tre sæt over Mathias Christiansen og David Daugaard.

Sejrscifrene endte med at lyde på 21-19, 13-21, 21-14.

Sejren er speciel for Rasmus Fladberg, som også vandt DM sidste år. Dengang var det dog i herresingle, hvor han slog Emil Holst i finalen.

Siden da er han gået over til herredouble, hvor han nu endnu engang havde succes ved DM.

Fladberg og Colberg, som undervejs i turneringen havde slået Kim Astrup og Anders Skaarup, havde ellers problemer i starten af kampen, hvor verdens nummer 19, Daugaard og Christiansen, først kom til 11.

Men derefter gik de i stå. Det udnyttede Fladberg og Colberg til at komme tilbage i sættet og vinde det.

I andet sæt viste Daugaard og Christiansen, hvorfor de på gode dage kan slå de fleste par i verden. Og det begyndte at ligne, at de ville tage titlen, da de fortsatte tempoet i starten af tredje sæt.

Fladberg og Colberg gav dog ikke op og de endte med at have et klart overtag i sættet.. Selv ikke en smule gummiarm fra parret i slutningen af sættet, kunne forhindre en forholdsvis suveræn sejr i det afgørende sæt.

Kampen sluttede, da Mathias Christiansen blev dømt for serevefejl på matchbolden.

Tidligere på dagen blev der spillet finale i damedouble. Her vandt Maiken Fruergaard Sørensen og Sara Thygesen med 21-11, 21-16 over Alexandra Bøje og Lena Grebak.