Badminton

Seks vilde spring stjal opmærksomheden: Nu deles DM-duel verden over

Der var ikke mange, der kendte Christian Lind for bare en uge siden, men det har seks vilde spring på en badmintonbane lavet om på.

Ved du, hvem Christian Lind er - verdens nummer 154 på verdensranglisten i badminton og til dagligt herresinglespiller for Skovshoved?

Hvis ikke du kender ham af navn, så er der til gengæld stor sandsynlighed for, at du har set ham hoppe rundt på en badmintonbane i løbet af ugen.

Et klip fra Linds DM-kamp i anden runde mod Hans-Kristian Vittinghus i torsdags er nemlig gået viralt på nettet.

Det er nået ud til mere end 950.000 personer på Facebook på bare tre dage.

Herunder kan du se opslaget fra TV 2 Badmintons Facebook-side:

En showman uden lige 😮🔥

Posted by TV 2 Badminton on Thursday, February 2, 2017

Christian Lind havde tabt første sæt 14-21, men ved 20-20 i andet sæt nægtede Lind at give Vitinghus sin første matchbold.

Fire gange i træk kastede han sig fra side til side og var helt nede på maven, mens begge knæ også fik sig en ordentlig tur. Blot for at holde duellen i live for kort efter at kunne kaste sig efter endnu en bold. Til sidst måtte 32-årige Lind dog strække ketcher, da Vittinghus' smash gik i gulvet.

Og det kan udlandet i den grad vild med. Badmintalk_com har blandet andet smidt dette på Insagram:

Derudover bliver der skrevet om duellen i Tjekkiet, mens folk i Thailand, Indonesien, Indien, Kina, Norge, Ukraine og Frankrig deler klippet heftigt på Facebook.

Og Christian Lind er ikke ene om, at levere akrobatik på banen ved DM i badminton. Lørdag vandt David Kim Kristensen nemlig også en spektakulær bold, da han slog en vejrmølle undervejs i en duel mod Anders Antonsen.

David Kim Kristensen lavede en vejrmølle midt under sin duel ved DM-semifinalen mod Anders Antonsen.