Badminton

Faldt sammen og blev sendt ud: - Det gør sgu ondt

Christinna Pedersen og Joachim Fischer var dybt skuffede efter deres exit i kvartfinalen ved All England

Se All England lige nu på TV 2 SPORT

Kvartfinalen blev endestationen i All England for den danske mixdouble med Christinna Pedersen og Joachim Fischer. Kai Lu og Yaqiong Huang sendte danskerne ud efter en sejr på 14-21, 21-18, 11-21

Efter at have tabt første sæt, vandt danskerne det andet og kom også godt ud i gang med sidste og afgørende sæt. Men ved stillingen 8-4 kollapsede Pedersen og Fischer fuldstændigt og blev dermed sendt ud af den prestigefulgte turnering.  

- Det gør sgu ondt. Det er altid nemt at sige, men jeg synes egentligt at vi havde spillet til noget mere end det her. Jeg synes faktisk, vi var bedre forberedt end sidste år, så det er selvfølgelig pisse skuffende, sagde en frustreret Joachim Fischer kort efter kampens slutning.

Især at danskerne gik fra at have godt styr på deres kinesiske modstandere til pludselig at tabe 17 ud af 20 dueller var et hårdt slag for verdensranglistens fjerdebedste mixdouble.

- Vi kommer godt fra land i tredje sæt, men så kommer de ind i en god periode, og den kommer vi aldrig ud. Så det er monsterfrustrerende at stå her og slet ikke at have været tæt på i tredje sæt, siger Christinna Pedersen.

For lige meget hvor godt Fischer og Pedersen forsøgte så havde Kai Lu og Yaqiong Huang danskerne i et jerngreb mod slutningen af kampen.

- Lige så snart vi lige daler lidt, så er det dem der igen er ovenpå og så dækker de bare banen godt af, og det kan vi simpelthen ikke komme ud af det mod dem, siger Christinna Pedersen.

Den danske mixdouble havde på forhånd store forventninger til All England, men med et exit i kvartfinalen, så skal turneringen i Birmingham hurtigt i glemmebogen og succens skal jagtes andre steder.

- Der kommer nye turneringer, det gør det jo hele tiden, men den er lidt tung lige nu, siger Joachim Fischer.

Fischer: Den er tung lige nu