Begejstret dansk double: - Får gåsehud ved tanken om finale

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde ikke lyst til at forlade banen, efter doublen havde spillet sig i All England-finalen.

21-16, 21-13.

Suveræne cifre når man snakker en semifinale ved en af de største turneringen i verden. Nemlig All England.

Men det er status for den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, som ikke kunne få nok af den store begejstring efter semifinalesejren var i hus.

- Jeg har lyst til at løbe derind igen. Det er fuldstændig fantastisk. De bliver ved med at klappe os hele vejen ud. Jeg tuder lidt, for det går lige i maven på sådan en gammel dame som mig, lød det fra 33-årige Kamilla Rytter Juhl til TV 2 SPORT.

Hun bakkes af en enig doublemakker.

- Jeg har i hvert fald gåsehud ved tanken om, at jeg skal derud igen. Jeg sagde også til ham, der skulle guide os ud, at vi ikke vil ud. Heldigvis får vi lov til at komme derind igen i morgen. Og bare det at snakke om at vi skal sammen ind igen er alt det hårde arbejde værd.

Sidste år stod parret i en OL-finale og derfor er de ikke helt klar til at rangere en All England-finale som det højeste i karrieren.

- Det rangerer højt. I hvert fald det største i 2017. Vi mødtes med Kenneth (Jonassen, landstræner red.) inden og snakkede om, vi ikke må drømme for langt. Men vi drømte om at spille den her kamp og komme i finalen. Det var vores første drøm. Så er det klart, der kommer større drømme. Men det her er for sindssygt.

Danskerne spiller finalen søndag. Først i løbet af lørdagen bliver det afgjort, hvornår på dagen, de skal spille.