Badminton

Dansk damedouble styrer mod All England-succes: - Vi behøvede ikke at tænke

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er i semifinalen ved All England, efter de natten til lørdag i overbevisende stil besejrede et japansk par.

Se All England på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 12:55. 

21-11, 21-12. 

Så overbevisende lød cifrene, da den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen natten til lørdag spillede sig i semifinalen ved All England. 

- Hold kæft, det var fedt i dag. Det var en af de dage, hvor vi nærmest ikke behøvede at tænke os om. Det hele kom af sig selv. Når man har sådan en dag, så er det bare om at nyde det, siger Kamilla Rytter Juhl til TV 2 SPORT.

På den anden side af nettet stod det japanske par Naoko Fukuman og Kurumi Yonau, der ellers tidligere har voldt den danske damedouble problemer. 

Hvorfor havde I så godt styr på dem i dag? 

- Vi har nørdet, og vi har set noget video. Vi ved, at de er boldsikre, og at de har en sindssyg defensiv. I dag slog vi varierende og brugte hovedet, siger Christinna Pedersen. 

I semifinalen møder de Kyung Eun Jung og Seung Chan Shin fra Sydkorea, og her kan det danske par se frem til anerledes hård modstand. 

- Vi har mødt dem et par gange efterhånden, og vi har spillet nogle rigtig drabelige kampe mod dem. Hvis vi bare kan finde det her spil frem, så kan det blive en kamp, som vi kan vinde, siger Kamilla Rytter Juhl.