Dansker overraskede modstanderen fuldstændig: - Den sad lige i skabet

Kamilla Rytter Juhl så ikke noget andet alternativ, da hun i All England-kvartfinalen valgte at skyde til bolden bag om ryggen.

Se damedoublens semifinale ved All England på TV 2 SPORT. De spiller cirka klokken 16.

Det var med overbevisende cifre, da Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fredag aften spillede sig videre til All England-semifinalen med en sejr på 21-12, 21-11.

Overbevisende var spillet også undervejs i kampen. Og specielt ved stillingen 18-11 leverede Kamilla Rytter Juhl en af de detaljer, som fik publikum til at øge lydniveauet.

Danskerne var i duellen presset ned i defensiven, da der blev smashet mod Juhl. Hun reagerede hurtigt og returnerede bolden bag om ryggen. Mest af alt fordi hun ikke følte, hun kunne gøre andet.

- Enten så er man helt vildt meget i overskud (når man laver det slag red.), eller også er man på røven. Og jeg var på røven i dag. Så det var lidt en redning fra min side af, sagde hun efter kampen til TV 2 SPORT.

Kamilla Rytter Juhl overraskede sin modstander med sit slag bag om ryggen.
Kamilla Rytter Juhl overraskede sin modstander med sit slag bag om ryggen. Foto: TV 2

Danskerne endte faktisk med at vinde duellen, da modstanderne sendte smashopsamlingen ud over baglinjen.

- De bliver overraskede over, den kommer over. Det er også derfor, de klapper den ud over baglinjen. Det var jo egentlig en høj bold, hun fik tilbage. Det var ikke med god kvalitet, jeg lavede den, så det var lidt heldigt også.

Kamilla Rytter Juhls doblemakker vil dog ikke høre tale om, at det var et heldigt slag.

 - Hun træner ikke på andet, så jeg synes, den sad lige i skabet, fortalte en smilende Christinna Pedersen.

Det var kun til nøds, at Kamilla Rytter Juhl i All England-kvartfinalen skød bag om ryggen.