Badminton

Herredouble slap med skrækken: - Vi troede, vi kunne gå på vandet

Den danske herredouble med Mads Conrad og Mads Kolding fik næsten for meget selvtillid i kvartfinalen, men det gjorde bare sejren endnu bedre.

Begge danske semifinaler kan ses på TV 2 SPORT fra kl. 12.55

For anden gang i karrieren formåede Mads Conrad og Mads Kolding fredag aften at spille sig i en semifinale ved All England.

Efter 54 minutters spil havde de besejret kinesiske Lu Kai og Zheng Siwei med 21-12, 11-21, 21-16.

Som cifrene antyder, var ingen af de tre sæt rigtig tætte. Ifølge den danske herredouble var der dog en god forklaring på andet sæt, efter de kom bragende ud af starthullerne og satte sig fuldstændig på kampen fra start.

- Det er fuldstændig vanvittigt. En kamp på både godt og ondt. Vi starter fuldstændig forrygende og føler, vi kan gå på vandet, men det kan man altså ikke herinde. Hvis man ikke søger tingene, så får man en afklapsning, som vi gør i andet sæt.

- Men hold kæft, hvor viser vi meget rygrad... At vi kommer tilbage i det tredje sæt, det er jeg virkelig stolt af, sagde Mads Kolding efter kampen.

Den danske herredouble med Mads Conrad og Mads Kolding spillede sig fredag aften i All England-semifinalen efter en sejr i tre sæt. En oplevelse, der var fuldstændig vanvittig ifølge dem selv.

Manden med verdens hårdeste smash blev da også bakket op af sin 29-årige makker, Mads Conrad, der naturligvis var mindst ligeså lykkelig for sejren. Specielt efter den afslutning kampen fik.

- Der siger vi, ”nu er det ét sæt” og fuld damp på. Så får vi lidt tur i den til at starte med via gode server, hvor vi kommer foran 4-0, og så er vi der, indtil jeg lige får gummiarm til sidst, men det er fint nok, når vi vinder med 16, sagde Mads Conrad.

Danskerne nåede nemlig at misbruge fire matchbolde, ligesom både de danske tilskuere og TV 2 SPORTs kommentatorer i Barclaycard Arena blev ret nervøse. Noget der var plads til blot at smile af, efter sejren var en realitet.

- Vi har begge to en lille handske på, og vi skal ikke stå og snakke om, hvem der får den største. Så længe vi vinder, så er jeg egentlig fuldstændig ligeglad med, om vi vinder med 12, 16 eller 18, tilføjede Mads Kolding smilende.

Lørdag skal de to så spille sin anden semifinale i karrieren ved All England, og denne gang lykkes det forhåbentlig at nå finalen. Hvis det skal blive en realitet, skal verdens nummer fem, Kevin Sukamuljo og Marcus Gideon, først nedlægges.

Begge danske semifinaler kan ses på TV 2 SPORT fra kl. 12.55