Badminton

Komisk ketsjerskifte i dansk kvartfinale: - Hold da op, det går langsomt

Mathias Boe og Carsten Mogensens kvartfinalemodstandere i Indonesien havde givet op i andet sæt og gad næsten ikke engang udskifte en ødelagt ketsjer.

Herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede sig fredag eftermiddag i semifinalen ved Super Series Premier-badmintonturneringen Indonesia Open.

Vejen til en plads blandt de sidste fire makkerpar gik via en sejr over de russiske tidligere All England-vindere Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, der blev slået med 23-21, 21-11.

Efter et første sæt, der var lige nøjagtigt så tæt som cifrene antyder, satte danskerne sig fuldstændigt på begivenhederne i andet sæt - og det i en grad, så russerne hurtigt opgav håbet om at vende kampen.

Det blev for alvor tydeliggjort ved 19-9 til danskerne i andet sæt, da der røg en streng i Sozonovs ketsjer midt i en duel, og russeren efter kort betænkningstid valgte at lunte fra banen for at skifte ketsjeren ud - til stor morskab for TV 2 SPORTs kommentatorpar, Dennis Bostrup og Jim Laugesen.

- Hold da op, det går langsomt, mente Dennis Bostrup.

Ivan Sozonov (th.) havde ikke travlt med at skifte sin ødelagte ketsjer.

Sozonovs beslutning medførte da også protester fra Ivanov, der dog ikke lod til at have noget at udsætte på makkerens ellers meget magelige tempo, men derimod bare ikke kunne se grunden til at kæmpe for et ligegyldigt point.

- Dét gad Ivanov ikke - han er stået af, lo Jim Laugesen.

- Han ser ingen grund til, at der skal laves noget dér.

Trods tempoet kom Ivan Sozonov dog tilbage på banen, inden duellen var afgjort, men lige lidt hjalp det. Få slag senere vandt danskerne duellen og sikrede sig den afgørende matchbold - på en netruller.

Du kan se hele den komiske episode i videoen over artiklen.