Badminton

Storsponsor stopper samarbejdet med det danske landshold

Badminton Danmark skal på jagt efter en ny storsponsor til landsholdets tøj og materiale omkring træningen. Det skriver Yonex i en pressemeddelelse.

Efter seks års samarbejde er det slut.

Når det danske landshold i badminton fra 1. september i år viser sig frem på den store badmintonscene, så bliver det uden sponsoren 'Yonex' på tøjet.

- Vi skilles, idet vi ikke er enige om betingelserne, og fordi vi ikke fik den opbakning fra Badminton Danmark, vi mente, vi burde have, skriver Yonex i pressemeddelelsen.

Det betyder også, at den store Super Series Premier-turnering 'Denmark Open' bliver uden Yonex som samarbejdspartner, når verdensstjernerne kommer til Danmark i midten af oktober.

Badminton Danmark skrev sidste torsdag, at kagefirmaet 'Danisa' bliver sponsor i årets turnering, men direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, ønsker ikke at kommentere yderligere på pressemeddelelsen fra Yonex. Ej heller på detaljerne omkring 'den manglende opbakning', som sponsoren beskriver det.

På spillersiden vil Yonex fortsat repræsentere flere af de største danske stjerner - herunder Mathias Boe og Carsten Mogensen, der fredag spiller kvartfinale ved Indonesia Open.

- Vi, Yonex, har været glade for samarbejdet og føler, at vi har været en del af arbejdet med at løfte dansk badminton til et højere niveau. Dette gælder både for Denmark Open, men så sandelig også på spillersiden, skriver sponsoren.

TV 2 SPORT sender fra Denmark Open, når turneringen spilles til oktober.