Badminton

20-årig dansk debutant fik store klø af OL- og VM-guldvinder

Den forsvarende OL- og dobbelte VM-guldvinder, Carolina Marin, levnede ikke danske Mia Blichfeldt mange chancer i 1/8-finalen ved VM.

36 minutter på banen og et nederlag på 7-21, 11-21.

Den danske debutant Mia Blichfeldt nåede knap at få et ben til jorden, før den forsvarende mester, spanske Carolina Marin, havde ekspederet hende ud af VM i Glasgow.

På trods af de noget overbevisende cifre viste den danske damesingle alligevel i perioder, at hun kunne være med. Men efter kampen fyldte skuffelsen mest.

- Jeg skal i hvert fald tage med, at mod en der spiller så hurtigt, skal jeg være fuldstændig klar fra start. Jeg synes, jeg kommer langsomt ud af startboksen og føler ikke rigtig, jeg kan finde hallen og længden. Det påvirker mig selvfølgelig, og det gør, jeg bliver lidt frustreret og bliver alt for ivrig.

- Jeg vil ikke sige, jeg er tilfreds med min indsats. Jeg giver lidt for hurtig mange point væk, og hun giver heller ikke rigtig mig nogle point, så jeg føler meget hurtigt, at jeg sakker bagud. Men der er helt sikkert en masse, jeg kan tage med herfra. Hvis jeg vil være i verdenstoppen, skal jeg kunne slå Carolina.

20-årige Mia Blichfeldt, der er VM-debutant, tabte 7-21, 11-21 til den forsvarende OL- og VM-guldvinder, Carolina Marin. Video: TV 2 SPORT

20-årige Mia Blichfeldt overraskede de fleste, da hun onsdag slog den 10. seedede japaner Sayaka Sato ud efter tre sæt. I 1/8-finalen mod Marin var der dog ikke mere at gøre i denne omgang.

Samme skæbne løb den danske herredouble med Mathias Christiansen og David Daugaard ind i.

Parret mødte den dobbelte verdensmester Mohammad Ahsan, der sammen med sin nye makker Rian Saputro satte danskerne til vægs og vandt 21-19, 21-12.