Badminton

VM-medalje fremkaldte tårer: - Det er sjældent, jeg bliver så rørt

Badmintonspilleren Christinna Pedersen var tydeligt bevæget, da hun sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl stod på VM-podiet.

Se Viktor Axelsens VM-finale på TV 2 eller TV 2 PLAY.

Hun havde prøvet det to gange tidligere i VM-sammenhæng, men tredje gang på podiet fik alligevel tårerne frem hos doublespilleren Christinna Pedersen.

Sammen med Kamilla Rytter Juhl vandt hun lørdag aften bronze, og beviset derpå fik de overrakt søndag eftermiddag i skotske Glasgow.

- Vi er så stolte. Det er sjældent, at jeg bliver så rørt her, men jeg er virkelig, virkelig stolt over, at vi har kæmpet os til at skulle have den her med til Danmark, siger Christinna Pedersen til TV 2 SPORT.

Hun bliver hurtigt suppleret af makkeren.

- Der er måske nogen, der tror, at vi står deroppe med lidt våde øjne, fordi vi ikke har vundet guld. Det er bestemt ikke tilfældet. Vi har kæmpet os til den her bronzemedalje den her gang. Det har været hårdere end nogensinde at hive noget med hjem. Så jeg tror også, at det er derfor, at det sådan lige ramler lidt over for os, lyder det fra Kamilla Rytter Juhl, der fortsætter:

- Bare da vi gik ind til podiet, kunne jeg mærke, at det blev hårdt. Vi holdt den også stort set hele vejen, men da vi kom herud bagved igen, der måtte vi altså lige give en ekstra god krammer og sige til hinanden, at det var fandeme stærkt gået, det her.

Efter nederlaget i VM-semifinalen fortalte den danske damedouble, at den op til mesterskabet kæmpede med sygdom og skader, hvilket satte sit tydeligt præg på optakten.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt VM-bronze i 2013 og VM-sølv i 2015. Sidste år vandt de også sølv ved de olympiske lege i Rio.