Badminton

Joachim Fischer drømmer om at spille herredouble

Efter ni år med Christinna Pedersen som makker håber Joachim Fischer på, at han får lov til at spille herredouble.

Efter at have spillet mixeddouble det meste af sin karriere åbner badmintonspilleren Joachim Fischer nu op for at prøve sig af i en herredouble. 

For mens Joachim Fischer lige nu sidder ude med den skade han pådrog sig ved VM i august, er han i fuld gang med at planlægge sin fremtid.

- Jeg kunne godt tænke mig at spille noget herredouble, for jeg kan godt lide at spille herredouble. Jeg er blevet lidt træt af altid at gå og spille det til træning, og så har jeg ikke kunnet gøre det til turneringer, fortæller Fischer til TV 2 SPORTs Badminton Podcast. 

Joachim Fischer brækkede sin ankel ved VM i Glasgow i august, og senere på måneden meddelte Badminton Danmark, at han ikke indgik i planerne for OL i Tokyo, fordi forbundet ikke ville satse på ham frem mod 2020.

Tidligere mandag kunne begge partner dog offentliggøre, at Joachim Fischer igen bliver tilknyttet Badminton Danmark. Nu arbejder Fischer og forbundet så på at finde ud af hvilken konstellation, Fischer skal indgå i.

- Inden VM var det lidt planen, at jeg skulle spille to rækker. Det er stadig min ambition, at jeg kan det, men jeg ved godt, det kommer til at have sine omkostninger. 

Der er dog ikke bestemt noget endnu, men Joachim Fischer fortæller, at han er i tæt dialog med Badminton Danmark for at få fremtiden på plads.

- Vi har sludret lidt frem og tilbage, og vi har haft tid til at tænke over det. Jeg har fremlagt nogle ting, som jeg synes kunne være interessante, og det mente de også, at de var - men lige nu er der ikke noget konkret. 

TV 2 SPORTs badmintonpodcast kan findes både i Soundcloud og i den podcast-app, du plejer at bruge på både Android og iOS.