Badminton

Podcast: Antonsen ved ikke, hvor selvtilliden kommer fra

Anders Antonsen er allerede som 20-årig oppe blandt verdens allerbedste. Blandt andet takket være ungdomstiden i Aarhus og en unik selvtillid.

Han har allerede vundet DM. Han har en EM-sølvmedalje. Han har slået både Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen. Og ved French Open slog han så den forsvarende olympiske mester Chen Long.

Anders Antonsen er 20 år gammel og nummer 14 på verdensranglisten. Karrieren har for alvor taget fart, siden han forlod barndomsklubben Aarhus AB tilbage i sommeren sidste år til fordel for landsholdstræningen i Brøndby.

Netop ungdomstiden i Aarhus AB var med til at bygge fundamentet for badmintonprofilen.

- Der var høj musik, det var højt humør og folk, de brændte for at udvikle sig. Og det var altid god stemning. Det var bare et super fedt sted at være, siger Anders Antonsen i TV 2 Badmintons podcast.

Succesen i ungdomsårene dannede også en enorm selvtillid, som blot er vokset støt siden da. Men selv har hovedpersonen svært ved at forklare, hvorfor selvtilliden er højere hos ham end hos alle andre.

- Det er et godt spørgsmål, hvor den selvtillid, den kommer fra. Jeg har også prøvet at tænke lidt over det, for jeg er jo blevet spurgt om det et utal af gange de sidste par år. Men jeg ved det ikke sådan 100 procent.

- Jeg ved, at jeg gør, hvad jeg kan for at nå mine mål. Jeg presser mig selv hårdt. Det giver en portion selvtillid at vide, at man ikke har sprunget over, hvor gærdet er lavest, siger Anders Antonsen.

Hør hele podcasten om Anders Antonsens sejr over Chen Long, ungdom i Aarhus, overgang til landsholdstræningen og den unikke selvtillid i TV 2 Badmintons podcast.

Du finder TV 2 Badminton-podcasten i iTunes og på SoundCloud.