Badminton

Boe og Mogensen trækker sig og går glip af danskermøde

Herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen har trukket sig fra torsdagens kamp i anden runde i Hongkong.

Der var lagt op til et danskermøde i kvartfinalen i herredouble ved Super Series-turneringen Hong Kong Open.

Men det bliver ikke til noget, da Mathias Boe og Carsten Mogensen har trukket sig fra turneringen inden deres kamp i anden runde.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Carsten Mogensen, der fortæller, at parret har trukket sig, da Mathias Boe har ondt armen. 

- Vi er så privilegerede, at vi har spillet mange kampe det sidste halve års tid, så vi havde nogle batterier, der var flade. Og så har min makker ondt i armen – det er den primære årsag til, at vi melder afbud, fortæller Carsten Mogensen til TV 2 SPORT og kommer med et par beroligende ord til det danske badminton-fans. 

- Jeg sidder ved siden af ham, og armen sidder da på endnu. Men vi skal jo også ud og spille Super Series-finalerne om 14 dage i Dubai, så vi vurderede, at der ikke var nogen grund til at tage nogen chancer med at armen skulle falde af 14 dage før, siger Carsten Mogensen og henviser til starten på sæsonfinalerne den 13. december.

Mens andenseedede Boe og Mogensen trak sig, så lykkedes det Mads Conrad Petersen og Mads Pieler Kolding at nå frem til kvartfinalen.

Den sjetteseedede danske duo vandt 21-17, 21-11 over indoneserne Berry Angriawan og Hardianto Hardianto.

Mads Conrad Petersen og Mads Pieler Kolding stod til at skulle møde Boe og Mogensen i fredagens kvartfinale, men skal i stedet dyste mod et par fra Taiwan.

Torsdag sluttede med dansk nedtur

Den sidste herredouble med Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup røg ud til et indonesisk par, ligesom også den tredjeseedede damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er ude.

De danske OL-sølvvindere tabte relativt klart i to sæt til et kinesisk par. Det var Pedersen og Rytter Juhls første turnering, efter at sidstnævnte har været ude med en mindre skade.