Jan Ø. taber finale i comeback-turnering

Jan Ø. Jørgensen kom til kort mod indiske Sameer Verma i finalen i Swiss Open.

Se finalerne fra Swiss Open søndag på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Efter at have været ude med en skade i otte måneder stod Jan Ø. Jørgensen søndag i Swiss Open-finalen. Sin første individuelle turnering efter han er vendt tilbage.

Men det blev ikke til den ultimative lykkelige historie, da den 30-årige dansker tabte til indiske Sameer Verma med 15-21, 13-21.

Verma, der ligger nummer 46 på verdensranglisten, fik den bedste start på opgøret. Hans hurtighed drillede Jørgensen, som sammenlignet med inderen så en smule langsom ud.

Ikke tilpas

Efter en føring til Verma på 11-7 forsøgte Jan Ø. Jørgensen at spille mere aggressivt. Danskeren kom højere på nettet og begyndte at lave flere temposkift. Selvom den plan til dels lykkedes, fik Verma fat i mange bolde og fik vendt overtaget i duellerne.

Verma lavede få fejl, og det betød, at Jan Ø. Jørgensen skulle kæmpe ekstra meget for sine point i første sæt. Det tog hårdt på den 30-årige dansker, som efter duellen til 18-12 humpede en smule fra banen.

- Det er svært at komme ind og spille de lange dueller, når jeg ikke føler mig tilpas, sagde Jan Ø. Jørgensen til sin træner mellem de to sæt.

Sameer Verma vinder første sæt over Jan Ø. Jørgensen i finalen ved Swiss Open. Video: TV 2 SPORT

Andet sæt bød på en Jan Ø. Jørgensen med mere gejst og højere tempo. Det var tydeligt at se, han var klar på at satse.

Her viste han flere glimt af sin høje klasse. Blandt til pointet 9-11, hvor han udspillede Verma med en opsamling. Inderen viste sig dog for stærk for Jan Ø. Jørgensen, som flere gange så fysisk mærket ud i opgøret.