Badminton

- Glæden er den samme som første gang, siger Mogensen om fjerde finale

Mathias Boe og Carsten Mogensen står søndag i deres fjerde All England-finale sammen mod topseedet par.

Du kan se Mathias Boe og Carsten Mogensens finale cirka klokken 17 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

De har allerede to All England-titler på CV'et sammen, og søndag eftermiddag kan de tage en tredje.

Det er situationen, efter at Mathias Boe og Carsten Mogensen endnu en gang har spillet sig i doublefinalen ved All England. Det er tilmed deres fjerde finalen sammen, og sådan en kamp om medaljer bliver man aldrig træt af.

- Vi bliver bestemt ikke trætte af det. Hvis vi gjorde, skulle vi være stoppet den dag, vi ikke kunne mærke, at det krillede helt ende i storetåen i sådan nogle kampe. Det var fedt, siger Mathias Boe til TV 2 SPORT.

- Det var faktisk en svær kamp at spille, da vi hele tiden følte, at vi havde overtaget. Men på en eller anden måde synes jeg, at vi aldrig havde styr på det derinde. Men det var en dejlig sejr.

Succesduoen med Mathias Boe og Carsten Mogensen er allerede noteret for to All England-titler sammen i herredouble, og denne gang er det ligeså stort, som det tidligere har været.

- Glæden er den samme som første gang, men dengang var man måske lidt mere forvirret. Nu tror jeg, at vi har lidt værktøj, så vi kan dulme euroforien og glæden. Vi har også oplevet for mange gange, at hvis man glæder sig for tidligt, så glemmer man at snørre skoene om morgenen og får en ordentlig røvfuld, siger Carsten Mogensen.

I finalen skal det danske par møde verdensetterne fra Indonsien, Kevin Sukamuljo og Marcus Gideon. Sidst de to par har mødtes er det bliver til indonesisk sejr.